2010. december 15. Szerda

2010.12.15. 12:58

12:52 Jó lenne tudnom mit csináltam hogy folyton engem baszogattok? Oké rendben elismerem hogy néha én se vagyok egy hű de jó ember, de most komolyan. Te kérdezel tőlem valamit hogy mi a véleményem róla én mondok egy egyértelműen semleges választ mert ugye amihez nem értek nem szólok bele csupán irányt adok hogy nem szabad feladni mégis ezek utána lehordasz hogy hogy merek ilyet mondani? Ha ennyire zavaró akkor ne kérdezd, főleg mert elegem van hogy a lelkemet is kiteszem csak hogy egy pici elismérést is kapjak ennek ellenére ott rugtok belém ahol lehet. A másik egyed meg szerint ülhetne a fűben és lapuljon mint a szar. Én vagyok a fasz mert meg merem említeni hogy azért bocsika, de szívesen segítek persze azért vegyétek észre hogy a világon semmi nincs ingyen és nem pénzt kértem vagy bár olyat amire most egyesek gondolnak, nem sok csak annyit hogy gondoljatok már egyszer az én helyembe!! Azt se tudjátok mennyi munkával jár a béka picsája alól felküzdeni magad és próbálni mindig mindenkinek megtanni valamit mert "szépen kér" és utána mikor mások kérnek TŐLEM szívességet még a pofámba basszák mekkora egy bunkó fasz vagyok? Ha ennyire zavar titeket keressetek máshol egy barmot aki ezt fogja veletek folytatni, mert nekem elegem lett belőle!!

A bejegyzés trackback címe:

https://elementalist.blog.hu/api/trackback/id/tr482517377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tündérke_1990 2010.12.15. 20:22:36

Szerintem az sincs rendjén,h valaki ennyire kiakadjon mindenen, nem te vagy az egyetlen akit megbántanak, vagy bunkón viselkednek. Mindenkit érnek ilyenek mégsem kell ennyire kiakadni.Erről meg már többször beszéltünk, meg egyébként is elég soksor megfogadtad,h megváltozol és más leszel, erre fel 2 nap múlva már ugyan az a helyzet mint elötte. Amúgy ha a tpló dolgoknál tartunk, valóban elég bunkó dolog valakit egy beszélgetés közepén otthagyni és semmit sem javít a képen,h meg sem hallgatod a másik válaszát hanem fogod magad és kilépsz. Most akkor te mennyivel vagy jobb mint akikre itt folyamatosan célozgatsz?
Zárásnak csak annyit,h mindenkinek vannak gondjai meg szar napjai, nem csak neked... . Nem bántani akartalak csak úgy gondoltam megírom a véleményemet. Asszem már én is próbáltam neked többször segíteni vagy a lelkedre beszélni... nem hiszem,h azt a stílust érdemeltem volna amit tegnap kaptam. Igazad volt...de talán nem így kellett volna tálalni...nagyon nem így.

Vera

Péter (Egy ember) 2010.12.16. 10:06:00

@Tündérke_1990: Én értem amit mondasz, de most kérlek ha egyszer ugye már senkivel nem beszélhetem meg a dolgaimat akkor miért ne dűhöngjem ki magam itt? Ez nem feltétlen a te bántásod meg valaki másé hanem inkább az hogy szeretném ha észre vennétek hogy amikor változom mindig azt kapom meg hogy hol van az aki régen voltam? Akkor most szerintetek megéri változnom vagy sem? Ha teszek egy lépést előre akkor már rögtön ott terem valaki hogy lépjek vissza 2-t mert ez neki így nem jó. Nem másért változom hanem magamért. Az hogy kiléptem a beszélgetésből pedig igen bunkó volt tőlem de erre nem mondok semmit. "Nem fogok magyarázkodni, mert azt csak a vesztesek szoktak!!"

Tündérke_1990 2010.12.16. 19:01:42

Az a helyzet,h neked eddig nem nagyon mondtam el a véleményemet, pont ezért mert ha valami neked nem tetszőt hallasz...most bocs a közönségességemért de... mindig jössz ezzel a kegyetlen depressziós dumával. Most ezért lehet megutálsz vagy többet nem beszélünk de akkor is ez a véleményem. Nem kell félreérteni és nem haragszom, utállak vagy bármi ilyesmi ez miatt, csak van amikor ez miatt megyek le msnről korábban... mikor beszélünk 3 mondatot és már el is kezdődik az... "én életem annyira...." monológ. Nem gond egy kicsit sem,h elmondod és megtisztelsz azzal,h megosztod velem, de van mikor egyszerűen már sok vagy nekem sincs humorom hozzá. A legutóbbi beszélgetésünkben ... amiről olyan kedvesen kiléptél... is itt volt a gond, én egyáltalán nem sértődtem meg semmi amit írtál, ez nálad spontán jött,h én megsértődtem... sajnos nemtom honnan szedted, és pillanatok alatt már jöttek is az "én próbálok megfelelni..." mondatok, amiken már, igen én is bepörgttem magamat. Mért kell neked ennyire görcsösnek lenned? De inkább hagyjuk, valószínüleg ha elolvasod akkor sem lesz semmi hatása, vagy csak a szokásos. Egyet szeretnék,h tudd, én nem sértődtem meg semmiért és megbántani sem szerettelek voln. Ha mégis megtettem ne haragudj érte.

u.i.: Csak bizonyos kérdésekben nem szabad magyarázkodi,nehogy szánalmasnak tűnj...máskor azonban nem árt ha megteszed. Mérlegeld,h mennyire lenne fontos a másiknak.

Vera

Tündérke_1990 2010.12.16. 21:47:05

Jesszus ennyit soha nem írtam ide :) Lehiggadtam és szeretnék bocsánatot kérni a viselkedésemért. Remélem elfogadod a bocsánatkérésemet. Tényleg bocsi!

Vera

Ancsyhh 2010.12.19. 09:37:13

Tudom, hogy ehhez a beszélgetéshez nekem nincs sok közöm, de Peti nekem is sokszor mesél dolgokat még, ha nem is konkrétan. Én sem szeretnélek megbántani, de szerintem teljsen igaz, amit olvastam... és egyet kell értenem. Ettől függetlenül én sem akarlak megbánta vagy hasonló, de ezeken a mondatokon szerintem érdemes elgondolkozni...,mert nagyon sok igazság van benne.
süti beállítások módosítása